Close Menu

On pots trobar Fitathome?

Fitathome visita domicilis particulars per la zona del Baix Llobegrat (Begues, Gavà, Castelldefels, Viladecans, etc.) i Sant Cugat del Vallès.

També sóc propietari d’una sala d’entrenament i ioga a Begues i disposo d’una sala d’entrenament a Sant Cugat.

Centre de ioga i entrenament ubicat a Begues (C/Sant Eudald 105). Espai per realitzar entrenaments personals o classes en grups reduïts com Functional Training, Animal flow o Mobilitat i estiraments. Disposem de bonus on podràs combinar els entrenaments grupals amb les classes de ioga. Centre ideal per anar a entrenar o practicar ioga si vius a Begues o als voltants.

www.dharanabegues.com 

Sabem que moltes persones, per motius personals o laborals, veuen limitat l’accés a l’activitat física així que Fitathome va al teu domicili a fer l’entrenament setmanal. Qualsevol espai és suficient per a desenvolupar la teva pràctica física: el menjador, el garatge o el jardí. No serà necessari disposar de material d’entrenament, el portem nosaltres.

L’Esbart és una escola de ball ubicada a Sant Cugat (C/Del Vallès 51)  i una de les sales la utilitzem per desenvolupar els plans d’entrenament, trobar silenci i calma per realitzar respicacions conscients, estiraments i meditacions. Si vius a Sant Cugat o voltants és el teu lloc ideal per entrenar i respirar conscientment.