Close Menu

Entrenament personal

Classes individuals o en parella, destinades a aplicar la teràpia o entrenament físic que cada persona necesita en funció a les seves necesitats, objectius i estat físic.

La primera sessió és de valoració de l’estat físic de la persona per disenyar un programa d’entrenament adient a les seves característiques. Les classes s’estructuren començant amb un escalfament, després, la part pricipal d’entrenament, i finalment, estiraments assistis o autoaplicats i respiracions per tornar a la calma. És recomanable per a qualsevol persona que vulgui millorar a nivell de conciència corporal, condició física, o a nivell esportiu, o bé tractar molèsties, dolors, lesions, etc. Molt recomanable per a persones que no han tingut cap vicle amb l’activitat física i volen començar a fer alguna activitat per millorar la seva salut.

Preparació física

Disseny d’un pla d’entrenament específic per incrementar el rendiment físic d’esportistes.

Evaluant les capacitats físiques de l’esportista, s’adequarà un entrenament i una metodología d’exercicis específics per incrementar el seu rendiment i prevenir-lo de lesions. Programa indicat per aquelles persones que també busquen una finalitat concreta, com superar una proba o activitat física.

Readaptació de lesions

Entrenament específic que qualsevol persona ha de fer desde que es lesiona fins que torna a la seva pràctica esportiva o rutina habitual.

Quan es pateix una lesió es debiliten algunes estructures corporals, principalment els músculs, i això provoca que encara que s´hagi recuperat la funció no s´estigui preparat/da per tornar a la pràctica esportiva o rutina diaria habitual. És en aquest moment quan agafa importancia la readaptació de lesions: entrenaments específics aprobats per un metge i/o fisioterapeuta per recuperar correctament totes les estructures i previndre recaigudes. Exemples: operacions d´esquena, lesions d´espatlla, genoll, tormell, canell, etc.

Correcció postural

Entrenament destinat a persones que pateixen alguna alteració de la seva postura corporal i requereixen d’un tractament específic de cara a equilibrar i millorar les seves funcions musculars i de moviment.

La postura és el resultat de molts factors personals com les activitats que practiquem, el tipus de feina que tenim, algún accident que haguem patit o el sedentarisme. Un cop es tingui l’autorització del metge o fisioterapèuta es dissenyarà un pla d’entrenament per reeducar i ensenyar el cos a moure’s, sentar-se i parar-se d’una manera correcta fent molta énfasi en la manera de respirar.

TRX

Classes d’entrenament funcional amb el propi pes corporal mitjançant cintes de suspensió/ TRX.

Es treballarà sobre el reforç de les principals estructures musculars del cos amb la finalitat de millorar i desenvolupar força, resistència, potencia i flexibilitat a cames, core i tren superior. És una classe adient per a persones amb un vincle amb l’esport que busquin un complement a la seva activitat per a millorar i desenvolupar amb seguretat la seva condició física o bé com a entrenament setmanal que una persona saludable necesita per mantenir-se forta i amb vitalitat.

Mobilitat i estiraments

Classe on treballarem els patrons de moviment bàsics, combinats amb una respiració conscient i estiraments.

Es desenvolupa a un ritme suau i està destinada a sentir, controlar i coordinar moviment i respiració. És una classe molt adient per a persones amb molèsties a nivell d’esquena, sobrecàrregues derivades de l’activitat física, males porstures continuades per motius de feina o sedentarisme, o bé, per a persones saludables que volen millorar la seva mobilitat i flexibilitat a la vegada que prenen consciència sobre el cos i la respiració.

Functional training

Classe dinàmica enfocada a treballar les quatre capacitats físiques bàsiques.

Entrenament estructurat en forma de circuit on desenvoluparàs força, resistència, velocitat i flexibilitat utilitzant material divers d’entrenament i el teu propi cos. L’objectiu és el reforç de les principals estructures musculars que donen sosten i acció en el nostre dia a dia.

Animal flow

Desenvolupa la teva força, resistència i mobilitat de la manera més animal.

També conegut com Mobility Flow o Bodyweight Flow és una classe molt dinàmica on es realitzen postures amb el propi pes corporal. El repte és transitar d’una postura a l’altre de manera fluïda, orgànica i eficient -d’aquí el component flow-, desenvolupant una força i resistència excepcional.

Meditació

Espai per connectar amb el teu èsser.

Classes on connectarem amb la nostra essència a través de diferents tècniques de meditació (meditació Zen, meditació amb mantres, meditació en moviment etc.) Dirigit tant per a persones que ja tenen alguna experiència en diverses formes de meditació com per a persones que volen endinsar-se en aquest món amb el propòsit de millorar la seva qualitat de vida.

Breathwork

Classes on es posaràn en pràctica diverses tècniques de respiració que t’ajudaran a incrementar la teva salut i benestar.

La respiració és una de les funcions vitals més importants i és un acte inconscient i involuntari. Per norma general, l’ésser humà, respira només el necessari per a subsistir sense adonar-se que en la respiració s’oculta una gran força vital, imprescindible per a revitalitzar el nostre cos. A causa de les condicions actuals de vida (estrès, ansietat, falta d’exercici, postures inadequades…), quan respirem solem fer-ho de forma accelerada i superficial. En aquestes classes aprendrem a respirar conscientment i utilitzarem diverses tècniques inspirades en les tradicions yògiques o el mètode Wim Hof.

Teràpia de fred

Sessions guiades per a l’exposició de banys en fred mitjançant respiracions i moviments.

El nostre cos té la capacitat d’autoregular-se i desencadenar una sèrie de funcions orgàniques que permeten sostindre la agresiva situació quan ens exposem al fred. Una llarga exposició pot ser perjudicial per a la salut però en dosis adequades suposa un gran benefici pel nostre cos -millorant el nostre sistema immunològic- i per la nostra ment -ajudant a la nostra concentració-. En aquestes sessions apliquem el mètode Wim Hof preparant prèviament el nostre cos amb les tècniques de respiració corresponents i entrenant la nostre ment per poder combatre la sensació de fred.